Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri, ki poteka na Facebook strani Društva Ključ in instagram profilu (drustvokljuc).

Društvo Ključ že vrsto let deluje na področju boja proti trgovanju z ljudmi. Naše osnovno delo je ozaveščanje mladih, širše strokovne in laične javnosti o trgovanju z ljudmi in nudenje konkretnih oblik pomoči osebam z izkušnjo izkoriščanja in trgovanja z ljudmi.

O problematiki informiramo tudi skozi literaturo.

PRODANO ŽIVLJENJE je biografija žrtve trgovine z ljudmi v RS. Kratek roman je zapisan po resnični zgodbi in se dotika problematike prisilnih porok, »tradicije«, izbrisanih, nasilja, zlorab …

V letu 2019 pa je izšla knjiga VIDIM JUTRA, v kateri je zbranih veliko trenutkov, usodnih korakov v izkoriščevalska okolja in pravih smeri za izhod iz njih. Vse je realno in resnično, ljudje ki so vse to doživeli pa so bili navdih avtorici.

Če se želite o trgovanju z ljudmi informirati tudi vi, potem hitro poglejte na našo Facebook in Instagram stran ter odgovorite na nagradno vprašanje.

Nagradna igra poteka do 22. 11. 2020, nagrajence pa bomo razglasili naslednji dan. Ločena nagradna igra poteka tudi na našem Instagram profilu (drustvokljuc). Skupaj bomo podelili 10 izvodov Prodanega življenja in 10 izvodov knjige Vidim jutra.

 

Najnovejši prispevki